Trainingspakken voor alle spelende en trainende leden van Rohda Raalte

RAALTE – Alle 1086 spelende en trainende leden van Rohda Raalte, van de F-league tot het Walking Football, ontvangen het komende seizoen een trainingspak, dat grotendeels wordt gesponsord door Azerty. Om de actie financieel rond te kunnen krijgen, wordt wel een kleine jaarlijkse bijdrage gevraagd van de leden. Die wordt pas in het seizoen 2022-2023 voor het eerst in rekening gebracht bij de contributie.

Jeroen te Wierik heeft als oud-voetballer, vader van voetballende kinderen, vrijwilliger en directeur van Azerty al vele jaren een warme band met Rohda Raalte. “We zijn dan ook heel blij dat wij hem bereid hebben gevonden om deze geweldige, maar kostbare actie mogelijk te maken”, zo laat Rohda weten. Azerty heeft de intentie uitgesproken om zich voor tenminste vier jaar te committeren aan de club. Jeroen is blij dat hij Rohda op deze manier kan helpen.
Rohda had al langere tijd de wens om voor alle spelers en trainende leden een trainingspak beschikbaar te stellen. “Met name voor de wat lager spelende teams. Zij hebben vaak geen gesponsorde/uniforme trainingspakken of moeten het met reeds gebruikte trainingspakken doen.” Rohda wil hiermee nu de verschillen tussen de teams, met name tussen selectie en niet selectie-teams, wegnemen, uniformiteit creëren en een betere uitstraling krijgen. “Iedereen is gelijk, met elkaar en voor elkaar.” Het betekent ook dat bestaande sponsoren minder vaak benaderd zullen worden met de vraag of zij een team willen sponsoren.

Op de foto: Links Jeroen te Wierik (Azerty) en rechts Martijn Smit (Sponsorteam Rohda Raalte).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.