Terrassen in Raalte mogen weer groter

RAALTE – De horecagelegenheden in de gemeente Raalte mogen in verband met de coronacrisis ook dit jaar weer hun terrassen vergroten. Ook vorig jaar werd die mogelijkheid geboden. Sommige terrassen konden daardoor wel twee tot drie keer zo groot worden als normaal. “Vorig jaar is dat hartstikke goed bevallen”, vertelt burgemeester Martijn Dadema. “Er was geen enkel incident. Zo bieden we toch enige verlichting aan de horecaondernemers en hopen we een kleine bijdrage te leveren in deze lastige tijden.” Wel gaat de gemeente met enkele horecaondernemers in gesprek. Dit om klachten van buren te voorkomen. “We hebben opmerkingen van buren gekregen en die willen we wel meenemen. We willen de ondernemers zo goed mogelijk helpen, maar ook aan de buren denken.” De gemeente kondigt bovendien aan dat er geen precariobelasting wordt geheven op de extra vierkante meters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.