’t Sal exposeert bij winkels in Olst

OLST/WIJHE – De kunstenaars van ‘t Sal exposeren van 1 april tot 1 juni een selectie van hun werken in de etalages van de winkels in het centrum van Olst. Een mooie manier voor de kunstenaarsclub en de winkeliers om zich in deze coronatijd toch in de kijker te spelen, zo concludeert ’t Sal. ”De toegekende coronavoucher van Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe deed de rest. Samenwerken met elkaar is zo mooi en de ondernemers reageerden enthousiast. Op deze manier kunnen de mensen kennis maken met kunst in deze tijd. En er hopelijk blij van worden. De ondernemers werkten van harte mee aan de expositie, daar zijn we heel blij mee.”
Er bestaan volgens ’t Sal ook plannen om de etalageroute later uit te breiden met Wijhe. “We beginnen eerst maar eens in één dorp en wachten de reacties van het publiek graag af. En als de etalageroute goed bevalt dan kunnen we er misschien een jaarlijks terugkerend evenement van maken.” ‘t Sal blijft op zoek naar coronaproof expositiemogelijkheden en een exporuimte. Tips zijn welkom via info@tsal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.