Home / Algemeen / ’t Sal exposeert bij winkels in Olst

’t Sal exposeert bij winkels in Olst

OLST/WIJHE – De kunstenaars van ‘t Sal exposeren van 1 april tot 1 juni een selectie van hun werken in de etalages van de winkels in het centrum van Olst. Een mooie manier voor de kunstenaarsclub en de winkeliers om zich in deze coronatijd toch in de kijker te spelen, zo concludeert ’t Sal. ”De toegekende coronavoucher van Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe deed de rest. Samenwerken met elkaar is zo mooi en de ondernemers reageerden enthousiast. Op deze manier kunnen de mensen kennis maken met kunst in deze tijd. En er hopelijk blij van worden. De ondernemers werkten van harte mee aan de expositie, daar zijn we heel blij mee.”
Er bestaan volgens ’t Sal ook plannen om de etalageroute later uit te breiden met Wijhe. “We beginnen eerst maar eens in één dorp en wachten de reacties van het publiek graag af. En als de etalageroute goed bevalt dan kunnen we er misschien een jaarlijks terugkerend evenement van maken.” ‘t Sal blijft op zoek naar coronaproof expositiemogelijkheden en een exporuimte. Tips zijn welkom via info@tsal.nl.

Lees ook

Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.