Straatkorenfestival Luttenberg gaat ook dit jaar niet door

LUTTENBERG – Straatkorenfestival Het Musicale Landleven in Luttenberg gaat dit jaar niet door. Het festival stond gepland op zondag 27 juni, maar de organisatie, het Luttenbergse straatkoor de Stroatkjals, heeft gezien de coronamaatregelen besloten om er dit jaar opnieuw van af te zien.

Ook vorig jaar ging het festival in verband met de coronamaatregelen niet door. “De negen uitgenodigde koren hebben we af moeten zeggen, maar we hebben hen wel de toezegging gedaan dat ze in 2021 welkom zouden zijn op ons festival”, zo laten de Stroatkjals weten. “Maar aangezien de maatregelen maar mondjesmaat worden afgeschaald en, zoals maandagavond in de persconferentie werd meegedeeld, ook de komende maanden nog maar langzaam verder worden afgebouwd, hebben we moeten besluiten om ook in 2021 het straatkorenfestival niet door te laten gaan.”
De Stroatkjals zetten nu in op volgend jaar. Daarvoor is zondag 26 juni (2022) als datum geprikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.