Rohda Raalte en Intersport Bols Teamsport verlengen samenwerking

RAALTE – Al decennialang zijn Rohda Raalte en Intersport Bols Teamsport (voorheen Intersport Schutte) als partners met elkaar verbonden. Dat dit van beide kanten goed bevalt, blijkt wel uit het feit dat het bestaande contract is opengebroken en weer voor een aantal jaren is verlengd. Ook Deventrade (importeur van onder andere Hummel in Nederland) heeft hierin goed meegedacht.

Naast aangepaste afspraken over kortingen en sponsorbedragen is hierbij ook aan de leden van Rohda gedacht. Zij kunnen de gehele clubcollectie van de club via een webshop met 10 procent korting aanschaffen. Via een gratis VIP-app is het bovendien mogelijk om 10 procent korting te krijgen op alle andere aankopen in de winkel van Intersport Bols. Tot slot zal Intersport Bols één keer per jaar een VIP-avond houden waarbij geregistreerde leden van Rohda (inclusief één introducee) 20 procent korting krijgen op alle artikelen in de winkel.

Met het zetten van een handtekening onder een nieuw contract hebben Peter Kalkman van Intersport Bols Teamsport (midden) en Martijn Smit (links) en Han Reinders (rechts) van Rohda Raalte de nieuwe samenwerking onlangs bekrachtigd. Foto Luck Haerlman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.