Home / fbpost / Ribs & Blues 2021 officieel afgelast

Ribs & Blues 2021 officieel afgelast

RAALTE – De organisatie van Ribs & Blues heeft voor de tweede keer een streep gezet door het festival. Het festivalterrein op de Domineeskamp in Raalte zal ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend leeg blijven.

Voorzitter Ton Groot Beumer ziet voor het evenement ook geen alternatief: “Natuurlijk hebben we ook wel even gedacht om ons feest te verplaatsen naar het najaar, maar daar waren we eigenlijk snel klaar mee. Ribs & Blues staat en valt met Pinksteren. Daarnaast is ons evenement altijd gratis toegankelijk, we hebben geen ‘verkochte’ kaarten uitstaan. Het is heel erg jammer, maar we moeten gewoon dealen met de maatregelen en houden ons gedeisd. In september wordt het al druk genoeg in evenementenland zoals het er nu uitziet.”
De 24-ste editie van Ribs & Blues staat nu gepland voor het Pinksterweekend van 4, 5 en 6 juni 2022. Groot Beumer: “Zonder Corona hadden we dit jaar ons 25-jarig jubileum kunnen vieren, wat in het vat zit verzuurt niet. Gezondheid is echt belangrijker!’

Zie verder

www.ribsenblues.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.