Radar Love op duizenden kilo’s brons

RAALTE – Ook beiaardier Henk Veldman haakt op donderdag 11 maart aan bij het landelijke eerbetoon aan de Golden Earring en gitarist George Kooymans. Veldman vertolkt op het carillon van de H. Kruisverheffing in Raalte, dus zoals hij het zelf omschrijft met duizenden kilo’s brons, enkele hits van de Golden Earring. Op het programma staan onder andere ‘Radar Love’, ‘45 Miles to go’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the Lady smiles’. De Haagse rockers kondigden recentelijk aan het bijltje erbij neer te gooien. Dit na het nieuws dat gitarist George Kooymans aan de spierziekte ALS lijdt. Kooymans viert op 11 maart ook zijn verjaardag. Het eerbetoon duurt van 17.15 tot 17.45 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.