Home / Sallandcentraal / Raalte verlengt Regeling Reductie Energiegebruik

Raalte verlengt Regeling Reductie Energiegebruik

RAALTE – De gemeente Raalte heeft de Regeling Reductie Energiegebruik verlengd. Aanvankelijk zou de landelijke regeling op 31 maart aflopen, maar de gemeente Raalte heeft nog budget. Geïnteresseerden kunnen nu in principe nog tot en met 31 december 2021 gebruik maken van de regeling (totdat het beschikbare subsidiebudget op is). De RRE is een subsidie van maximaal 90 euro voor woningeigenaren om energiebesparende maatregelen in huis toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een inductiekookplaat, ledlampen of isolatiematerialen. Meer informatie op www.raalte.nl/subsidie-energiebesparing.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.