Raalte brengt standgeld voor deel marktkooplui niet in rekening

RAALTE – De gemeente Raalte brengt de marktgelden voor de marktkooplui die sinds de tweede lockdown niet meer op de Raalter warenmarkt mogen staan niet in rekening. Het gaat om de non-food marktondernemers. In totaal is met het besluit een bedrag van 6.220 euro gemoeid. Het gaat om de marktgelden van het eerste kwartaal van dit jaar. “Het is een begrijpelijke keuze, die op meer plekken in den lande zichtbaar is”, zegt wethouder Dennis Melenhorst, verwijzend naar de gevolgen van de coronamaatregelen. De marktondernemers die etenswaren of bloemen en planten verkopen, mogen wel op de warenmarkten staan en de marktgelden voor hen worden dus wel gewoon in rekening gebracht. Dat geldt ook voor de reclamegelden die (alle) marktkooplieden moeten betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.