Puzzeltocht PKN Raalte: op zoek naar de ezels

RAALTE – De PKN Raalte heeft in de aanloop naar Palmpasen en Pasen een puzzeltocht van circa drie kilometer uitgezet door Raalte. De deelnemers gaan al wandelend op zoek naar affiches op de ramen met daarop een paarse ezel die een letter van de oplossing bij zich draagt. Alle letters samen vormen een woord. Onder de goede inzendingen worden tien ijsjes van bakker Jorink verloot. De oplossing kan gemaild of geappt worden. Vermeld wel naam en leeftijd. Om in aanmerking te komen voor een ijsje moet de inzending uiterlijk 27 maart binnen zijn. De oplossing speelt een rol in de kerkdienst op 28 maart (Palmpasen) in de Plaskerk. Ook in de week na Palmpasen kan de route nog worden gevolgd, maar dan is er geen prijs meer aan verbonden. Zie verder staging2.halloraalte.nl. Daar komt de route te staan en zijn een mailadres en een mobiel nummer te vinden waar de oplossingen naartoe kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.