Home / Sallandcentraal / Passage Wijhe huldigt jubilarissen

Passage Wijhe huldigt jubilarissen

WIJHE – Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage uit Wijhe heeft enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat gebeurt normaal gesproken tijdens de jaarvergadering, maar dat zat er nu even niet in. Toch wilde het bestuur het niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De drie jubilarissen, Sienie Peppelenbos (60 jaar lid) en Willy Nauta en Jannie van Aefst (allebei 50 jaar lid) werden thuis verrast met een blos bloemen en een kaart. “Later in het jaar hopen we er meer aandacht aan te besteden als we weer bij elkaar mogen komen”, zo laat het bestuur weten.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.