Paasbrodenactie van Ons Genoegen

HEINO – Muziekvereniging Ons Genoegen houdt momenteel weer haar jaarlijkse Paasbrodenactie. Iedereen kan paasbroden (met of zonder spijs) bestellen. Die zijn volgens een oud Heino’s recept gebakken door Bakkerij van der Most. De opbrengst is bestemd voor het instrumentarium van de vereniging. Bestellen kan tot en met 27 maart met een mailtje naar paasbroden@onsgenoegenheino.nl (met vermelding van naam en adres). Ook is er huis aan huis weer een flyer verspreid met een bestelstrook. Die kunnen de inwoners van Heino en omgeving inleveren bij de Haarstraat 17, de Haverakker 31 en de Tulpenboom 6 in Heino. De bestellingen worden op 31 maart of 1 april tussen 17.00 en 20.00 uur aan huis bezorgd. Betalingen gaan dit jaar, door de coronaregels, via bankoverschrijvingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.