OZC en OVC’21 gaan fuseren

OMMEN – OZC en OVC’21, de twee voetbalverenigingen in Ommen, gaan fuseren. Dat is de uitslag van de (digitale) extra Algemene Ledenvergadering bij beide verenigingen.

Bij de ledenraadpleging in juni 2020 spraken de leden van beide verenigingen zich al positief uit om een onderzoek te starten naar een mogelijke fusie. Eenzelfde uitslag liet zich zien na de officiële stemmingsronde onder alle stemgerechtigde leden van beide Ommer voetbalclubs.

Na maanden van voorbereiding en onderzoek door verschillende commissies hakten de stemgerechtigde leden van OZC en OVC’21 de definitieve knoop door: de twee verenigingen fuseren. Dit betekent dat met ingang van het seizoen 2021/2022 er in Ommen gevoetbald wordt onder een andere naam en in een nieuw tenue. De elftallen onder de paraplu van het prestatievoetbal spelen op zaterdag. Verder zal er binnen de nieuwe club ruimte zijn voor alle vormen van recreatief voetbal.

Ambitie

“De ambitie van de fusievereniging is om op den duur zowel met Heren1 als Dames1 door te stoten naar de 1e klasse. Een hele uitdaging, maar niet onmogelijk”, zo laat de fusieclub weten. “Daarnaast, en niet minder belangrijk, willen we ook het recreatieve voetbal goed op de kaart zetten, in al zijn belevingsvormen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.