Home / Sallandcentraal / Online viering in sfeer van Taizé

Online viering in sfeer van Taizé

WIJHE – De Rooms Katholieke geloofsgemeenschap Engelbert Wijhe/Boerhaar en de Protestantse gemeente Wijhe presenteren op woensdagavond 24 maart een online viering in de sfeer van Taizé. Deze viering wordt van 19.00 uur tot 19.30 uur uitgezonden vanuit de Nicolaaskerk in Wijhe. Even, in deze verwarrende coronatijden, tijd voor bezinning met zang, Bijbellezing, stilte en gebed. De viering is te bekijken via www.kerkdienstgemist.nl (klik op Wijhe en daarna op de Nicolaaskerk).

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.