Online Mamacafé voor Raalte

RAALTE – Bibliotheek Salland presenteert elke tweede vrijdag van de maand een Mamacafé voor zwangere vrouwen of ouders van kinderen tot 4 jaar uit Raalte en omgeving. Wie het leuk vindt om ervaringen over zwangerschap of ouderschap te delen, is welkom. Vanwege de coronamaatregelen worden de komende edities van het Mamacafé online gehouden. Het Mamacafé duurt van 9.30 tot 10.30 uur. Deelnemers kunnen zich via internet aanmelden en worden uitgenodigd voor de online bijeenkomst. Elke keer is er een ander thema. Op vrijdag 12 maart gaat het bijvoorbeeld over zindelijk worden. De gehele programmering is te vinden op staging2.mamacaferaalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.