Online bijeenkomst voor mantelzorgers

RAALTE – Mantelzorgondersteuning Raalte, een samenwerking van Carinova Mantelzorgondersteuning en Evenmens Raalte, houdt op dinsdag 16 maart een online bijeenkomst voor mantelzorgers. Die is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe. Het is immers niet niks, die zorg voor een naaste. Hoe zorg je ervoor dat je de energie en de regie houdt? Uit onderzoek blijkt bovendien dat veel mantelzorgers zich regelmatig eenzaam voelen. Deze bijeenkomst lijkt een mooie manier te zijn om te leren dat online contact minder erg is dan je denkt. Het programma wordt afgesloten met een muzikale verrassing. Deelname is gratis. Aanmelden kan via: staging2.evenmens.nl/webinarmantelzorgers. Inloggen is mogelijk vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Aanmelden kan tot en met zondag 14 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.