Onderzoek naar impact coronacrisis op economisch getroffen inwoners

ZWOLLE – GGD IJsselland doet onderzoek naar het effect van de coronacrisis op de geestelijke gezondheid van de mensen die in economisch opzicht door de crisis worden getroffen. Epidemioloog Rilana Wessel van GGD IJsselland vertelt: “Slapeloze nachten door een dalende omzet. Zorgen over het mogelijk kwijtraken van je baan of eindeloos gepieker omdat je geen nieuwe baan kunt vinden; het zijn zomaar een paar situaties die van toepassing kunnen zijn. We roepen inwoners van de regio IJsselland waarvoor dit geldt op om deel te nemen aan dit onderzoek.” Met dit onderzoek wil GGD IJsselland meer inzicht krijgen in deze gevolgen van de crisis. Aan de hand daarvan worden er adviezen gegeven aan gemeenten, instanties en professionals over wat er nodig is om de groep mensen die economisch getroffen zijn tijdens en na afloop van de crisis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Iedereen die woonachtig is in de regio IJsselland en economisch is getroffen door de crisis kan (uiterlijk 31 maart) de vragenlijst invullen op staging2.ggdijsselland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.