Omheining helpt met ruilen plaatjes verzamelboek

HEINO – Vereniging voor Heemkunde Omheining uit Heino biedt ondersteuning aan iedereen die bezig is met het plaatjesalbum dat in samenwerking met AH Van de Worp in Heino is uitgegeven. Op vrijdag 2 april kan iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur een lijstje met nummers van ontbrekende plaatjes inleveren bij de ingang van de verenigingsruimte De Maelderieje aan de Canadastraat 6. Tegelijk kan men dan ook de plaatjes die men dubbel heeft in een envelop inleveren. Velen zoeken momenteel naarstig naar plaatjes om het album vol te krijgen. Er bestaat inmiddels zelfs een Facebookpagina onder de naam Beleef Heino plaatjesruilgroep. Sommigen maken meerdere albums om aan ouders of kinderen te geven. Het album is een verzamel-, kijk- en leesboek dat wetenswaardigheden over Laag Zuthem, Lierderholthuis en Heino vermeldt.
Op het lijstje met de gewenste plaatjes dient men naam, adres, telefoonnummer/e-mailadres te vermelden. Dezelfde dag of zo snel als mogelijk worden dan de beschikbare plaatjes thuisbezorgd. Uiteraard worden alle coronamatregelen in acht genomen. Verder is het gebouw niet toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.