Nieuwe single van Paceshifters

ZWOLLE/WIJHE – De van origine Wijhese band Paceshifters heeft afgelopen vrijdag de nieuwe single ‘Wasted Days’ uitgebracht. Het is de derde voorloper van hun vijfde studioalbum, dat dit najaar zal uitkomen. In de videoclip is te zien hoe de band tussen nog te recyclen plastic het nummer ten gehore brengt. De tekst van Wasted Days heeft dan ook een milieubewuste boodschap. “Ook wij als muzikanten kunnen en moeten een bijdrage leveren aan een leefbare planeet. We hebben maar één aarde en er is geen muziek mogelijk op een dode planeet”, zo zeggen zanger/gitarist Seb, bassist Paul en drummer Jesper. Omwille van die bezorgdheid heeft Paceshifters zich aangesloten bij de beweging Music Declares Emergency, die de overheden wereldwijd oproept er alles aan te doen om het leven op aarde te beschermen. Deze internationale beweging telt meer dan vierduizend leden van de muziekgemeenschap waaronder voorvechters Radiohead, Brian Eno en Billie Eilish. Meer informatie via staging2.musicdeclares.net. De clip is te vinden op YouTube; Wasted Days staat ook op Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.