Natuurmonumenten en Herberg De Pas ontwikkelen nieuw bosspel

HAARLE/OMMEN – Natuurmonumenten en Herberg De Pas hebben samen een bosspel ontwikkeld voor Erve De Pas in Haarle. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit spel (met hun ouders) spelen in de buitenlucht en tegelijk genieten van de natuur op de Sallandse Heuvelrug.

Tijdens een wandeling van twee uur in het bos moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. De intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt stevig op de proef gesteld. Zo moeten zij onderweg onder andere kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen.
Vanaf 2 april is het spel te koop bij Herberg de Pas voor 15 euro (maximaal vier kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas 5 euro korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon van 10 euro voor Herberg De Pas. Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 en 15.00 uur en is coronaproof. Reserveren kan via staging2.herbergdepas.nl of via tel: 0548-852038. Op maandag is Herberg De Pas gesloten (met uitzondering van de feestdagen).

Foto: Natuurmonumenten/Lars Kijftenbelt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.