N35 gedurende drie nachten deels afgesloten

REGIO – Rijkswaterstaat voert momenteel onderhoudswerkzaamheden uit aan en langs de autoweg N35. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden zijn delen van de N35 tussen Zwolle en Haarle gedurende drie avonden/nachten tussen maandag 15 maart en donderdag 18 maart afgesloten.

Dat gebeurt gefaseerd. Van 15 maart 21.00 uur tot 16 maart 5.00 uur gaat het om het deel van de N35 tussen Zwolle en Raalte (Kruispunt Bos); van 16 maart 20.00 uur tot 17 maart 5.00 uur om het deel tussen Kruispunt Bos en de afslag Ommerweg (N348) en van 17 maart 20.00 uur tot 18 maart 6.00 uur om het deel van de N35 tussen Raalte en Haarle. Tijdens de afsluitingen moet het verkeer rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.
Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Kijk voor meer informatie over de omleidingen op rwsverkeersinfo.nl. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Voor meer informatie bel naar de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.