Mark van Gurp nieuwe voorzitter SC Overwetering

OLST – Mark van Gurp is officieel benoemd tot voorzitter van SC Overwetering in Olst. Aan het eind van de op maandag 22 maart (online) gehouden algemene ledenvergadering droeg oud-voorzitter Ferco van Breukelen de voorzittershamer over aan Van Gurp. Van Breukelen werd namens de hele vereniging bedankt voor zijn inzet binnen het bestuur, waarvan de laatste negen jaar als voorzitter.

In het voorwoord van de (vertrekkende) voorzitter werd stilgestaan bij de impact van de coronamaatregelen. Maar er werd ook vooruit gekeken naar de aanstaande aanleg van het beachveld en de verduurzamingsplannen (een stappenplan voor ledverlichting en de plaatsing van zonnepanelen). De financiële situatie werd vervolgens door de penningmeester toegelicht met daar ook duidelijk zichtbaar de gevolgen van corona op de begroting.
Het bestuur nam tijdens de avond ook afscheid van Arjan Dunnink, die aftreedt als penningmeester. Voorlopig neemt de nieuwe voorzitter de honneurs waar. Marleen Boxman trad toe tot het bestuur als secretaris.
Ook voor de jubilarissen was er aandacht. Martijn Berenschot, Auke Steerneman, Jaqueline Eilander-Top, Wieneke Kolk en Bianca Kuiper zijn allemaal 25 jaar lid; Bart Gerfen en Jerco Oolderink 40 jaar lid; Ko Strang, Harry Gerrits en André Koerhuis 50 jaar lid; Wim Berents 70 jaar lid en Gerrit van Bremen zelfs 75 jaar lid. Allen waren in december al verrast met een bloemetje en een jubileumspeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.