Juliette Reek wint videowedstrijd Olst-Wijhe met animatiefilm

OLST/WIJHE – Juliette Reek heeft de recent gehouden filmwedstrijd van Videogroep Olst-Wijhe gewonnen. Het thema was ‘Olst-Wijhe in coronatijd’. In totaal werden er negen filmpjes ingezonden. De leden van de videogroep deden zelf niet mee, maar vormden de jury.

Juliette maakte een originele film met animaties over de coronaregels. “Ze wist daarbij heel knap haar eigen tekeningen in de film te monteren. Ze vertelde dat ze hieraan zo’n 150 uur heeft besteed. De jury vond dat ze ermee heeft laten zien dat je in corona-tijd tot heel bijzondere prestaties kunt komen”, zo concludeert de videogroep. Juliette won daarmee 100 euro.
De tweede prijs (75 euro) ging naar Veerle Koch die een filmpje opbouwde uit foto’s die samen een beeld van het coronatijdperk laten zien. De derde prijs (50 ruto) ging naar de familie Koenjer. Die wist de jury te verrassen met leuke vondsten zoals kinderen die in een beker springen die daarna leeg gedronken wordt.
De filmpjes van de prijswinnaars zijn te zien op het Youtube-kanaal van de Videogroep Olst-Wijhe. Ga daarvoor naar: tiny.cc/olstwijhevideo.

Op de foto een scene uit de film van Juliette Reek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.