IJsseltheaterfietstocht bezig met plannen voor coronaproof editie

OLST – De IJsseltheaterfietstocht is bezig met de organisatie van een coronaproof editie. Om piekdrukte te voorkomen, wil de organisatie de fietstocht door de gemeenten Olst-Wijhe, Heerde en Epe niet alleen meer in het laatste weekend van mei aanbieden, maar vanaf zaterdag 29 mei tot eind augustus.

Projectleider Leonie Meppelder, de opvolgster van Arie Hemmen (die wel betrokken blijft bij het programma), vertelt: “Dit jaar zal het anders zijn dan andere jaren, maar het biedt ook veel voordelen. De route kan op elk gewenst moment in kleine groepjes gefietst worden, waarbij je onderweg objecten tegenkomt. Daarbij kun je door middel van een telefoonapp beelden en geluiden ontvangen. Al die stukjes theater vormen samen een uniek verhaal. Op dit moment wordt deze alternatieve theaterfietstocht samen met verschillende artiesten door ons voorbereid. Zij zijn, net als onze vrijwilligers, erg enthousiast over het toch weer mogelijk maken van iets bijzonders. Door het hele gebeuren te spreiden over drie maanden vermijden we het fietsen in grote groepen. Dat is nodig want we verwachten dat er ook dit jaar veel belangstelling zal zijn, mede doordat de route zowel voor jongeren als ouderen geschikt is.”
Over de invulling van deze hernieuwde IJsseltheaterfietstocht volgt de komende tijd meer informatie. Voor suggesties of opmerkingen mail naar publiciteit@theaterlangsdeijssel.nl of kijk op staging2.theaterlangsdeijssel.nl.

Foto: Jan van Aefst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.