Home / Sallandcentraal / Herman en Riek Nijenkamp 65 jaar getrouwd

Herman en Riek Nijenkamp 65 jaar getrouwd

HEINO – Herman (94) en Riek Nijenkamp-Marsman (87) vierden op 23 februari hun 65-jarig huwelijk. Destijds was trouwen nodig om een bouwvergunning voor hun huis in Dalfsen te bemachtigen. Een jaar later (1 mei) trouwden ze voor de kerk. Het stel kreeg zes kinderen (en inmiddels ook tien kleinkinderen) en verhuisde na enkele jaren naar Heino, waar ze aan de Bendijksweg een vrijstaand huis konden bouwen. Hier hebben ze vijftig jaar met veel plezier gewoond. Doordat Herman zeer slechtziend is en Riek een herseninfarct heeft gehad zijn ze een aantal jaren geleden naar het Wooldhuis in Heino verhuisd. Het was moeilijk om hun huis te verlaten, echter ze ervaren het Wooldhuis als een heel fijne plek.

Lees ook

Rosengaerde viert 60-jarig bestaan

DALFSEN – Dalfsenaren hebben de versiering in de tuin van Rosengaerde al een tijdje kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.