Herman en Riek Nijenkamp 65 jaar getrouwd

HEINO – Herman (94) en Riek Nijenkamp-Marsman (87) vierden op 23 februari hun 65-jarig huwelijk. Destijds was trouwen nodig om een bouwvergunning voor hun huis in Dalfsen te bemachtigen. Een jaar later (1 mei) trouwden ze voor de kerk. Het stel kreeg zes kinderen (en inmiddels ook tien kleinkinderen) en verhuisde na enkele jaren naar Heino, waar ze aan de Bendijksweg een vrijstaand huis konden bouwen. Hier hebben ze vijftig jaar met veel plezier gewoond. Doordat Herman zeer slechtziend is en Riek een herseninfarct heeft gehad zijn ze een aantal jaren geleden naar het Wooldhuis in Heino verhuisd. Het was moeilijk om hun huis te verlaten, echter ze ervaren het Wooldhuis als een heel fijne plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.