Gratis kennismaken met tennis voor jeugd bij TV Ramele

RAALTE – Tennisvereniging Ramele Raalte biedt de komende periode enkele gratis jeugdactiviteiten aan. Dit om de jeugd kennis te laten maken met de tennissport. Het programma begint op zaterdag 27 maart met Tennisstars The Challenge. Kinderen uit groep 4 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Raalte zijn van 13.00 tot 15.00 uur welkom om mee te doen aan dit tennistoernooi. Op woensdag 31 maart van 13.00 tot 14.30 uur volgt een jeugdinstuif. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen gratis meedoen aan een clinic van Andre Mekers. Het draait om tennis, plezier en spel. Daarnaast geldt er een speciale actie voor de jeugd en de senioren. Zij mogen in april en mei gratis meedoen aan vijf tennislessen. Deelname is vrijblijvend en rackets zijn aanwezig. In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Opgave bij Andre Mekers (mob. 06 – 11 43 68 81, e-mail: a.g.mekers@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.