Gouden jubileum Paul Roescher

(Advertorial)

RIJSSEN – Het bedrijf van Paul Roescher bestaat 50 jaar! Wat in 1971 begon met de verkoop van kwaliteitskeukens uit Duitsland in een verbouwde kippenschuur in Raalte, is anno 2021 uitgegroeid tot een uniek familiebedrijf met megastores in Apeldoorn en Rijssen. Daar werken meer dan vijftig medewerkers dagelijks aan inspiratie, beleving, aanschaf, levering en nazorg voor inmiddels vele duizenden klanten. Fysiek in de showrooms en online via beeldbellen, huisbezoek en de webshop.

Slechts weinig bedrijven halen een halve eeuw en nog minder worden tot op de dag van vandaag succesvol en financieel onafhankelijk door één hechte familie gerund. Dit kan alleen als álles klopt. Door een constante focus op klantbeleving, kwaliteit, lagere prijzen en de nieuwste technologieën weet Paul Roescher steeds meer tevreden klanten tot ambassadeurs te maken.
De afdelingen keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden, kasten/deuren en tafels vormen een geoliede machine. Zo’n bezoek wordt vaak écht ‘een dagje Paul Roescher’, met name als men veel of zelfs alle afdelingen bezoekt en/of van (heel) ver komt. Het ontbreekt de bezoekers werkelijk aan niets: ruime parkeergelegenheden, een gastvrije ontvangst door de receptioniste en huiskok en persoonlijke rondleidingen door de showrooms maken dat iedereen altijd kan slagen. Het meest verbaasd is men steevast over de lagere prijs. Dankzij het combinatie-voordeel is het voordeel bovendien groter, naarmate iemand meer besteedt. De professionals van de afdelingen logistiek en klantenservice garanderen tot slot een uitstekende bezorging, eventuele montage en nazorg.
Ongeacht de beperkingen bezorgt Paul Roescher zijn gasten altijd een zo veilig en plezierig mogelijke winkelervaring. Door tijdig virtuele showrooms voor keukens en badkamers te introduceren, waarmee men zich op afstand kan oriënteren tot advies via beeldbellen (eventueel gevolgd door een huisbezoek) en een geheel vernieuwde webshop, krijgt iedere gast een ongeëvenaarde winkelervaring.

Vijftig jubileumdeals

Gelukkig heeft ook Paul Roescher vanaf 3 maart zijn deuren weer (beperkt) mogen openen voor publiek. De vijftig jubileumdeals in het kader van het 50-jarige bestaan dragen eveneens sterk bij aan de massale aanvragen. Ondanks alle technologieën gaat er niets boven een goed en persoonlijk adviesgesprek. Van mens tot mens en daar draait het bij Paul Roescher om. Al 50 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.