Finish zesde Raalte-marathon Hans Groen in zicht

RAALTE – Vijf marathons in acht weken zitten er al op, de zesde en laatste staat zaterdag 20 maart op het programma; musicus, componist, muziekdocent en fanatiek loper Hans Groen is flink op weg om de letters van ‘Raalte’ letterlijk op de kaart te lopen. Afgelopen zaterdag begon de vijfde marathon (in de vorm van de T) uit praktisch oogpunt bij de ijsbaan in Raalte-Zuid. De eerste helft liep dochter Quinte mee, voor het tweede deel vergezelden Willem Verdaasdonk (Bureau Taaluilen) en Willie Huisken (van restaurant de Bagatelle) de Raaltenaar. De inzamelingsactie ‘Zet Raalte op de Kaart’ voor stichting Leergeld Salland die aan deze zes marathons is gekoppeld (staging2.Raalteopdekaart.nl) loopt uitstekend. Er is nu al voor ruim 3500 euro gesponsord. Naar verwachting komt daar na de zesde marathon 20 maart nog flink wat bij. In totaal heeft Groen in zijn leven dan 148 marathons gelopen. “Dan gaan we maar eens goed nadenken over nummer 150.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.