Home / Sallandcentraal / Extra handjes welkom bij perenboomactie

Extra handjes welkom bij perenboomactie

OLST – De perenboomactie van Eetbaar Olst-Wijhe is een groot succes. Al zevenhonderd inwoners hebben boompjes besteld: ruim 3.750 exemplaren in totaal. Omdat de stichting bestaat uit een klein aantal vrijwilligers, moest de inschrijving voor de actie al snel gesloten worden. Daarom hebbben veel mensen nog niet eens boompjes kunnen bestellen. Daarom zijn extra handen welkom bij de logistieke operatie. Eetbaar Olst-Wijhe heeft bovendien een extra afhaallocatie georganiseerd in Wijhe en de afhaalperiode verruimd. Op vrijdag 5 maart zijn mensen welkom om te helpen met het uitsteken van de boompjes op hun huidige opslagadres in Terwolde. En op zaterdag 6 maart is er nog behoefte aan extra menskracht om het uitdelen in goede banen te helpen leiden. Aanmelding via eetbaarolstwijhe@gmail.com.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.