Home / Sallandcentraal / Een heel frisse duik in de Tippe

Een heel frisse duik in de Tippe

HEINO – Zwembad de Tippe in Heino opende afgelopen zondag weer haar poorten. Flink eerder dan normaal, maar de bedoeling is dan ook om juist in deze tijden een bewegingsmogelijkheid aan te bieden. Het was koud. Bij nul graden stonden circa vijftien bezoekers om 9.00 uur klaar om een frisse duik te nemen. Het water was echter verwarmd tot een temperatuur van rond de 22 graden. De opening is een initiatief van Stichting Vrienden van de Tippe en het Sportbedrijf Raalte. Per uur kunnen er vijftien mensen terecht. Volgens Rutger ter Laak, voorzitter van Stichting Vrienden van de Tippe, weten ook sportverenigingen uit de regio het zwembad al te vinden. De Tippe is op maandag geopend van 13.00 tot 17.00 uur; van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur. Afgelopen zondag was het zwembad al volgeboekt. De belangstelling was zo groot dat de openingstijden die dag meteen al werden verruimd. Reserveren (uiterlijk een week van tevoren) is mogelijk via www.sportbedrijfraalte.nl. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.