Home / Sallandcentraal / Debat van het Oosten van RTV Oost en Omroep Gelderland

Debat van het Oosten van RTV Oost en Omroep Gelderland

HENGELO – In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV Oost Het debat van het Oosten. Wat staat Oost-Nederland na de verkiezingen in Den Haag te wachten? Tijdens de live-uitzending op 11 maart worden de regionale kandidaten flink aan de tand gevoeld.

Het debat vindt plaats in het Huis der Provincie in Arnhem. Deelnemend zijn kandidaten uit Gelderland en Overijssel, die voor hun partij op een verkiesbare plaats staan: Rob Jetten (D66), Eppo Bruins (ChristenUnie), Thom van Campen (VVD), Lisa Westerveld (GroenLinks), Nicole Temmink (SP), Pieter Omtzigt (CDA), Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en Charlotte Brand (PvdA).
Tijdens het debat staan er vier thema’s centraal, namelijk wonen, veiligheid, het stikstofprobleem en de vraag of het oosten wel gehoord wordt in Den Haag. De presentatie is in handen van Erik van der Pol (Omroep Gelderland) en Sarah de Geest (RTV Oost). Zelf een vraag? Geef die dan door via www.rtvoost.nl/debat. Het debat van het Oosten is op donderdag 11 maart vanaf 20.00 uur live te zien bij Omroep Gelderland en RTV Oost. Terugkijken kan ook via Uitzending Gemist.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.