Dagelijks OV-spreekuren

REGIO – Senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer kunnen dagelijks terecht op het telefonische OV-spreekuur. De maandelijkse inloopspreekuren in de bibliotheken in Raalte en Olst zijn namelijk tot nader order geannuleerd.

OV-ambassadeurs geven er antwoord op vragen van senioren. “Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs, zelf ook senioren. “De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden het belangrijk dat iedereen met het OV veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven we uitleg over reizen met trein en bus.” De OV-ambassadeurs krijgen vragen over bijvoorbeeld hoe je een OV-chipkaart aanvraagt of hoe het gaat met de keuzedagen. Ook zijn ze er voor wie meer wil weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van een abonnement en/of voor wie (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk is van het OV, maar nog niet weet hoe het werkt.
Bellen kan elke doordeweekse ochtend van 10.00 tot 12.00 uur, op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur en op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. De OV-ambassadeurs zijn bereikbaar via telefoonnummer 038 – 303 70 10. Zie verder staging2.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.