Corona Sneltest Point in Zwolle

ZWOLLE – Corona Sneltest Point opent op 8 maart een nieuwe vestiging aan de Meeuwenlaan 4 in Zwolle. Werknemers kunnen zich hier – via hun werkgever – gratis laten sneltesten. Corona Sneltest Point is officieel geautoriseerd om deze antigeen sneltest uit te voeren. Dit is een belangrijk onderdeel van het overheidsbeleid om de economie verder te openen. Bij grotere aantallen zal niet alleen op de vestiging getest worden, maar ook op de locatie van de werkgever. De testuitslagen zijn binnen vijftien minuten beschikbaar. De vestiging staat onder leiding van Zwolse Monique Satink en Nicole Elshof. Beiden hebben een zorgachtergrond. Corona Sneltest Point verzorgt naast sneltesten ook PCR-testen, testen op antistoffen en reiscertificaten. Zie verder staging2.coronasneltestpoint.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.