Compostactie SC Overwetering

OLST – SC Overwetering in Olst houdt ook dit jaar weer de compostactie. In de aanbieding: compost, potgrond en (kip- of koe)mestkorrels. In verband met de coronamaatregelen komen de leden van de vereniging dit jaar niet aan huis. Er wordt uitsluitend gewerkt met bestellingen vooraf. Die worden op 3 april aan huis bezorgd. Aangezien betaling vooraf plaatsvindt, hoeft de koper die dag niet thuis te zijn. Bestellen kan tot volgende week woensdag via overwetering.nl/compostactie, per e-mail: compostactie@overwetering.nl en via tel./Whatsapp 06-22739662 (Gerrit Krijt) en 06-25335767 (Marcel Nijboer). Het bedrag kan vooraf worden overgemaakt op IBAN NL04RABO0139298967 ten name van Sc. Overwetering in Olst, met vermelding van compostactie, straatnaam en nummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.