Commercieel radiostation in Schalkhaar

SCHALKHAAR – Schalkhaar krijgt een eigen legaal commercieel radiostation: Radio Schalkhaar AM. De luisteraar bepaalt welke muziek er gedraaid wordt. De eerste testuitzending met nonstop muziek is gepland op vrijdag 12 maart. De initiatiefnemers hebben hiervoor toestemming gekregen van Het Commissariaat voor de Media. Inmiddels heeft het Agentschap Telecom een frequentie toegewezen: de oude radio 3 frequentie 675 KHz (op de middengolf). Bij voldoende belangstelling zal dit worden uitgebreid met DAB en mogelijk in de toekomst ook nog met FM. Op de website staging2.schalkhaar-am.nl (daar is ook meer informatie te vinden) staat inmiddels een poll, waarmee de luisteraars hun muzikale voorkeur kunnen doorgeven. Op termijn, waarschijnlijk vanaf eind dit jaar, zijn nieuwe programmamakers welkom. Ze moeten daartoe wel over een eigen studio beschikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.