Buitentrainingen van Judovereniging Salland

RAALTE/LEMELERVELD – Nu er weer mondjesmaat gesport mag worden, is Judovereniging Salland begonnen met buitenactiviteiten. Recentelijk is de eerste buitenles gegeven en konden de kinderen na een aantal maanden weer actief zijn met hun judovriendjes. Judovereniging Salland verzorgt trainingen in Raalte en Lemelerveld. Omdat de vereniging het belangrijk vindt dat kinderen bewegen en sociaal actief zijn, bestaat de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen om te kijken of de sport bij je past. De trainers zijn allemaal in het bezit van de door de Judobond vereiste papieren. Zie verder jvsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.