Buitensporten bij Tijenraan

RAALTE – Sportbedrijf Raalte biedt sinds vorige week het ‘Buitensporten’ aan. Op een veilige manier sporten door mee te doen aan bootcamp, power of steps & moves op het buitenterrein van Sportcentrum Tijenraan.

De instructeurs zorgen ervoor dat de deelnemers de oefeningen in circuitvorm kunnen uitvoeren, zodat de activiteiten coronaproof zijn. Bij bootcamp doet een deelnemer een duurtraining, een intervaltraining en spierversterkende oefeningen. De nadruk ligt daarbij op de grote spiergroepen (armen, benen en romp). Power is een buitenvariant van aquapower. Deelnemers doen oefeningen van 20 of 45 seconden met telkens 10 of 15 seconde rust ertussen. Na elk blokje van zes of acht oefeningen is er een korte pauze. De oefeningen worden uitgevoerd met en zonder materialen en alle spieren van het lichaam worden ingezet. Bij steps & moves kunnen deelnemers in circuitvorm bewegen op muziek. Onder leiding van instructeurs en met verschillende lesmaterialen werken ze individueel aan hun conditie en kracht.
Buitensporten wordt aangeboden van maandag tot en met vrijdag. Deelname kost 5 euro per perspoon. Reserveren is verplicht en kan via staging2.sportbedrijfraalte.nl. Bij minimaal vier inschrijvingen (24 uur van te voren) gaat de buitensport door. Kijk voor meer informatie op staging2.sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.