Bestuur PB Haarle op volle kracht

HAARLE – John Disselhorst heeft op dinsdag 9 maart afscheid genomen als voorzitter van PB Haarle. Dat gebeurde tijdens de online algemene ledenvergadering. Disselhorst wordt opgevolgd door Ron Vloedgraven. Tevens zijn Willy Wolfkamp en Renate Kerkdijk toegetreden tot het bestuur, waardoor de sterkte op de maximale capaciteit van zeven personen is gekomen. Wolfkamp zal de portefeuille verkeer voor zijn rekening nemen en Kerkdijk ontfermt zich over de communicatie. “In tijden dat diverse besturen naarstig op zoek zijn naar vernieuwing, versterking en/of verjonging, stemt het mij zeer trots en tevreden dat ik leiding mag geven aan een jong en fris bestuur dat betrokken en bovenal op volle sterkte is”, stelt Vloedgraven. De focus van het nieuwe bestuur ligt vooral op laagdrempelige benaderbaarheid van het plaatselijk belang in de richting van dorpsgenoten, lokale verenigingen en overige samenwerkende organisaties, zoals de gemeente of andere plaatselijk belangen. Daarnaast viert PB Haarle dit jaar haar 75-jarig bestaan. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zal er groots feest gevierd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.