Albers Mode en Zzapp verder als Albers Mode by Daphne

RAALTE – Daphne Westendorp is de nieuwe eigenaresse van Albers Mode en Zzapp in Raalte. Ze gaat verder onder de naam Albers Mode by Daphne. Oud-eigenaar Han Albers nam op 1 maart afscheid. Wel assisteert hij Daphne achter de schermen.

“Tijdens mijn studie Mode maatkleding ging ik stage lopen bij Albers Mode”, vertelt Daphne. “Toen ben ik blijven hangen en ondertussen werk ik al tien jaar in het bedrijf. De laatste jaren heb ik de inkoop gedaan en werkte ik als bedrijfsleider. Toen Han liet weten dat hij een opvolger voor de winkels zocht, was ik gelijk enthousiast. Er ging nog een tijdje overheen, maar nu is het dan eindelijk zo ver.”
De modewinkels hebben inmiddels een flinke metamorfose ondergaan en gaan, nu de tussenliggende muren zijn verwijderd, verder onder één dak. “De collecties van beide winkels zijn er nog steeds, maar dan in één winkel. Zo kun je dus echt samen met oma, moeder en dochter winkelen. Voor elke leeftijd. Ik heb de winkel in een nieuw jasje gestoken en ben heel benieuwd naar alle reacties. Al het personeel blijft, dus de klanten zien nog steeds de vertrouwde gezichten. Ook gaan we verder met de webshop, maar ook die is in een nieuw jasje gestoken.”
Een feestelijke opening zit er voor Daphne, gezien de coronamaatregelen, nog even niet in. “Maar ik ben blij dat ik iedereen vanaf 26 maart weer op afspraak mag ontvangen in de winkel.”
Zie verder: staging2.albersmodebydaphne.nl. Voor afspraken tel naar tel. 0572 362048 of mail naar info@albersmodebydaphne.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.