Afscheid van Han Albers in coronatijd

RAALTE – Han Albers heeft officieel afscheid genomen van Albers Mode en Zzapp in Raalte. Hij gaat met pensioen. Dat klinkt overigens wat definitiever dan het in de praktijk zal uitpakken. Han blijft namelijk nog een paar dagen per week voor zijn opvolgster Daphne werken. De winkels zijn momenteel in verband met de coronamaatregelen gesloten. Van de ‘pauze’ wordt gebruik gemaakt om de beide zaken een metamorfose te geven. Geen groots afscheid dus voor Han. Toch vonden zijn kinderen dat zijn nog niet helemaal definitieve vertrek niet onopgemerkt voorbij kon gaan. De kinderen en kleinkinderen hadden de tuin van Han en zijn partner Leny versierd met ballonnenpilaren met de tekst ‘Top gedaan en geniet’. En dat gaat beslist lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.