Workshop voor vrijwilligers in teken van contact

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging presenteren op 2 maart de online workshop ‘Vertel digitaal je verhaal en blijf zo in contact met de mensen om je heen’. De workshop is bedoeld voor alle vrijwilligers in de gemeente Raalte en duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. Deelname is gratis. De deelnemers leren om van een aantal geselecteerde foto’s op hun mobiele telefoon een filmpje te maken. Dit filmpje zorgt voor een verhaal, dat ze kunnen delen met mensen in hun omgeving. Dit om met elkaar in contact te blijven en op te vrolijken. Aanmelden kan tot 18 februari via staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl/agenda/online-kenniskaravaan. Voor meer informatie mail/bel naar vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu, mob. 06 8254 7456 of info@raalteruitdaging.nl, mob. 06 2344 7110.