Werkzaamheden aan Ramelerbrug

ZWOLLE – De provincie Overijssel voert momenteel (tot en met 19 februari) werkzaamheden uit aan de Ramelerbrug in Heeten. Het beweegbare deel van de brug wordt vervangen aangezien dat toe is aan een opknapbeurt. Zo kan deze brug na het onderhoud de komende 25 jaar weer veilig gebruikt worden. Voor fietsers geldt een omleidingsroute. Dit betekent dat fietsers in januari gebruik maken van een tijdelijk fietspad langs de brug. Dit tijdelijke fietspad wordt goed afgeschermd van de hoofdrijbaan. Daarna is er in maart en april nogmaals een omleiding voor het fietsverkeer vanwege de afrondende werkzaamheden.
Volgens de provincie is er tijdens de werkzaamheden minimale hinder voor de omgeving. Er is wel beperkte geluidshinder door het schuren en beitelen. Ook wordt er gewerkt met een hijskraan voor het verwijderen van het oude brugdek en het aanleggen van het nieuwe brugdek. “We houden echter rekening met de omgeving, door te werken met onder andere een geluidsdempende motor”, zo stelt de provincie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.