Home / Nieuws / Weekend vol ijspret: foto’s en beelden
.

Weekend vol ijspret: foto’s en beelden

RAALTE – Het was ijspret dit weekend. Niet alleen voor de schaatsers; ook fotografen Arnold Roolvink en Annet van Raalten leefden zich de afgelopen dagen lekker uit. Naast de schaatsbaan in Raalte, die per twee uur tweehonderd bezoekers toeliet, bezochten ze ook het Overijssels Kanaal, de vijver van Park Drostenkamp, de vijver in Raalte-Noord en zelfs de lokale kikkerpoeltjes. De foto’s vanuit de lucht zijn van Arnold, die vanaf de grond van Annet. Arnold maakte bovendien ook een filmpje.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.