Warme en koelverse maaltijden aan huis

(Advertorial)

DEVENTER – Al meer dan 35 jaar levert Gotink Catering BV warme maaltijden aan huis in een groot gebied rondom Deventer. Sinds 2019 wordt er ook in Raalte bezorgd en sinds 2020 in Heeten. Inmiddels is de dienstverlening uitgebreid met koelverse magnetronmaaltijden. Gotink Catering benadrukt dat de warme maaltijdservice in stand wordt gehouden. “Voor vele ouderen is dit echt een meerwaarde.”

Directeur Bert Gotink: “Wij zijn groot geworden door maaltijden warm aan huis te leveren en dat principe laten we niet los. De service van de koelvers maaltijden aan huis is een aanvulling op onze dienstverlening.” Warme maaltijden zijn in Raalte en Heeten beschikbaar vanaf 8,40 euro (inclusief voor- of nagerecht). “Sinds begin 2019 leveren wij, naast warme maaltijden, koelverspakketten aan huis”, vertelt Gotink. “Bij de koelverspakketten ontvangt de klant minimaal drie magnetronmaaltijden die tot vijf dagen houdbaar zijn in de koelkast. Deze maaltijden worden aangeboden tegen een prijs van 6,75 euro per maaltijd. Het scheelt ons in bezorgkosten en het scheelt de klant in de portemonnee.” De service is een succes. Inmiddels bezorgt het bedrijf duizend van dergelijke maaltijden per week.
Elke ochtend komen de groenteboer en slager hun spullen vers aanleveren. Dan gaan de professionele horecakoks van Gotink aan de slag om gewoon erg lekker te koken, zonder toevoeging van geur-, kleur-, of conserveringsmiddelen. Ook houden ze bij Gotink Catering rekening met diverse dieetwensen en voedselvoorkeuren.
De koks van Gotink Catering zijn erg creatief en dat zie je terug in de verrassende, wekelijkse menukeuzes. Bijvoorbeeld: zuurkool met een eendenbout in portjus of een lekkere indische hap met rendang (rundvlees). “Wij willen graag laten zien dat het ook anders kan”, zegt chef Pascal die met zijn team zorgt voor nieuwe verfrissende ideeën in de keuken. “Geen saaie maaltijden, maar juist blijven verrassen met nieuwe gerechten.”
Gotink Catering BV, tel. 0570-626606, e-mail: info@gotink.nl. Zie verder staging2.gotink.nl/aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.