Home / Sallandcentraal / Verwenactie ondernemers Olst-Wijhe

Verwenactie ondernemers Olst-Wijhe

WIJHE – De ondernemers uit Olst en Wijhe presenteren een speciale verwenactie. De deelnemers maken kans op één van de achttien cadeaubonnen van 35 euro voor hun kap-, verzorgings- of schoonheidssalon naar keuze. Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe kunnen dan na de lockdown hun kapsel of nagels lekker laten verwennen. Meedoen is heel eenvoudig. Geef je naam, adres en telefoonnummer op via actie@hierstroomtdeliefde.nl. Geef tevens de naam van de kapper/salon welke je voorkeur heeft. Uit alle inzendingen worden de gelukkige winnaars geloot. De bonnen worden thuisbezorgd.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.