Home / Sallandcentraal / Verbouwing bij Mitra Raalte

Verbouwing bij Mitra Raalte

RAALTE – Willem Schimmel, eigenaar van de Mitra in Raalte, gebruikt de relatieve rust door de lockdown goed. De winkel aan de Nieuwe Markt 8d wordt momenteel verbouwd en is straks klaar voor betere tijden.

Met een feestelijke opening (rekening houdend met de geldende regels) heten Willem en zijn team iedereen vanaf 12 februari weer van harte welkom. Het wordt extra gevierd op 17, 18, 19 en 20 februari met diverse feestelijke aanbiedingen. Ook in de compleet nieuw ingerichte zaak nemen de medewerkers de klanten graag mee in de wereld van drank, om te laten proeven, beleven en inspireren. Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters vertellen graag de mooie achtergrondverhalen en adviseren graag. Ook voor relatiegeschenken of een op maat gemaakt cadeau is iedereen welkom. Daarnaast is het mogelijk om Mitra Member te worden. Een member kan sparen voor persoonlijke kortingsvouchers en krijgt extra voordeel.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.