Uitgekookt maakt luxe maaltijd voor iedereen bereikbaar

(Advertorial)

REGIO – We zitten meer thuis dan ooit, missen sociale contacten en corona ligt op de loer. Het is daarom extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zowel lichamelijk als mentaal. Daarom biedt maaltijdservice Uitgekookt een nostalgische winterspecial aan voor een klein prijsje: hete bliksem met wildstoof en rode kool. “Voor iedereen die zichzelf een verwenmomentje gunt en tegelijkertijd goed en gezond wil eten, voor een betaalbare prijs.”

De ­filosofie van Uitgekookt is dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Wat de omstandigheden ook zijn. “Dus ook als je thuis zit, de supermarkt wilt mijden of gewoonweg even niet wilt koken”, vertelt eigenaar Johan van Marle. Daarom bezorgen ze koelverse maaltijden aan huis, boordevol groenten en zonder onnodige toevoegingen. “Speciaal voor de koude wintermaanden is er nu een aanbieding om toch een klein beetje verlichting te brengen in deze lastige en mogelijk eenzame tijden.”
Het gaat om een typisch winters gerecht op luxe wijze, met zorg ontwikkeld door de chefkok van Uitgekookt: stamppot hete bliksem met frisse appeltjes, lichtzoete rode kool en een kruidige wildstoof van hert. “Gezond comfort food: eten waar je blij van wordt met dat nostalgische gevoel. Een gerecht zoals oma hem zou maken, maar nu gratis en gekoeld bij je thuisbezorgd. Heerlijk om thuis bij de kachel van te genieten en je betaalt er maar 5 euro voor, in combinatie met vier andere gerechten. Iedereen verdient het in deze tijd namelijk om te genieten van een echte lekkernij.”
Bestel via uitgekookt.nl of bel 085-0190068.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.