Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album ‘Live at the Drive In’ dat deze zomer zal verschijnen. Het gaat om het nummer Atlantis dat ook te horen is op het in 2020 verschenen studioalbum ‘Straight into the Blue’. Het nummer (met clip) is vrijdag vanaf 10.00 uur te horen via onder andere YouTube en de welbekende streamingdiensten.

De live plaat is een registratie van wat de band zelf ‘Nederlands eerste drive-in concert’ noemt. Het is de bedoeling om daar opnieuw een drive-in concert aan te koppelen. Maar, als dat mogelijk is, dan nog groter. Erbij zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de band via staging2.tricklebolt.nl.
Honderden fans van de band verzamelden zich vorige zomer op een weide aan de rand van Lemele. Daar verzorgde de band een volledig optreden. Te horen en te zien is een multiculturele mix van bikers, boeren en hippies die allen hun mooiste voertuig hebben klaargezet en de decibels van de band aanvullen met luide claxons en stevig motorgeronk. “Deze Atlantis opvoering had iets speciaals”, vertelt Tim, gitarist van Tricklebolt. “De lang voorbereide drive-in show, waar we allemaal goed zenuwachtig voor waren, was net van start gegaan. Aan het begin van dit nummer barstten, zoals je kunt horen, de toeters, claxons en motoren los. Bijna harder dan het podiumgeluid! Toen daarna de hele band inviel met dat lang gemiste échte concert-volume, voelde het als een euforische adrenaline-bom die afging. De combinatie band en voertuigen klonk precies zoals we hoopten! Versterkers bliezen over het weiland en de maïsvelden en het concert was los! De adrenaline en euforie staat vastgelegd op deze plaat en we hopen dat het de luisteraars diezelfde kick geeft.”

Foto: Robert Westera

De clip is te zien via https://youtu.be/lkEfgL-b990 (gefilmd door Frequenzy Sessions).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.