Te huur op Landgoed Old Heino: restaurant met kantoorfaciliteiten

(Advertorial)

HEINO – ’t Hooge Huus op recreatiebungalowpark landgoed Old Heino staat te huur. Sinds 1 februari is de Vereniging van Eigenaren (VvE) exploitant en eigenaar van het voormalige restaurant.

Katinka Drupsteen is sinds oktober 2019 in functie als beheerder van het park. Zij nodigt ondernemers uit eens een kijkje te komen nemen en met name de mogelijkheden te zien voor de huur en exploitatie van het restaurantgebouw. Het pand meet ruim 400 vierkante meter en bevat verschillende vergader- of presentatieruimtes. Daarnaast is er parkeergelegenheid voor veertig auto’s. Het terras biedt een geweldig uitzicht op het park met vijver, openlucht zwembad en speelfaciliteiten. ’t Hooge Huus is volgens Katinka uitermate geschikt voor een restaurantfunctie, dagbesteding, kinderopvang, bedrijfskantoor, flexwerkers, gezondheidspraktijk of bijeenkomsten. De huurder van het pand kan desgewenst het bijbehorende terras en openluchtzwembad ook in gebruik nemen.
’t Hooge Huus is in 2011 gebouwd als horecavoorziening en receptiegebouw voor het Landgoed Old Heino. Tot twee jaar terug deed het dienst als restaurant. Het bungalowpark is ruim opgezet met vooral luxe vrijstaande bungalows. Op dit moment richt de VvE zich op de verhuur van woonruimte aan mensen uit de regio die tijdelijk ruimte zoeken in verband met verkoop van de eigen woning, een verbouwing of andere omstandigheden.
Geïnteresseerden in de huurmogelijkheden van ’t Hooge Huus kunnen contact opnemen met Katinka Drupsteen, Zwolseweg 71a, 8141 EA Heino, tel. 085 – 0645215, e-mail: beheerder@oldheino.nl. Zie verder staging2.oldheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.