Stoel aan huis-service van Wagenmans Wonen

LEMELERVELD – Wagenmans Wonen in Lemelerveld start met de ‘Stoel aan huis’-service. Een medewerker van de woninginrichtingszaak komt op afspraak langs bij geïnteresseerden om een passend advies te geven over relaxfauteuils en sta-op stoelen.

Het idee is ontstaan door de vele vragen vanuit de markt. “We kregen regelmatig de vraag of we ook bij mensen thuis kunnen komen met relaxfauteuils en sta-op stoelen”, vertelt eigenaar Bas Wagenmans. “Natuurlijk doen we dat! Om meerdere opties te kunnen proberen en bekijken zijn we op het idee van de ‘stoel aan huis’-bus gekomen. Via TCR Raalte konden we snel een grote bus regelen. Zo kunnen we met meerdere stoelen tegelijk bij iemand thuis komen. Met een verlaagde instap aan de zijkant is de bus gemakkelijk toegankelijk.”
Niet alleen voor fauteuils komt Wagenmans Wonen aan huis. Zo biedt het bedrijf ook interieuradvies aan huis of online flits interieuradvies. Klanten krijgen met stalen en voorbeelden een indruk van alle mogelijkheden aangaande bijvoorbeeld eetkamerstoelen, raamdecoratie of een nieuwe vloer.
Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Ga naar staging2.wagenmanswonen.nl/afspraak-maken of bel naar 0572-371273. De Dat Zit Goed winkel naast Wagenmans Wonen is geopend voor sta-op stoelen. Hiervoor kan men ook een afspraak maken.